Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

28 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Markéta Strápková

122 862 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti MDO0562-202308260415
Plocha celková 153 m²
Datum vložení 26. srpna 2023
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nízkoenergetický, vysoce nadstandardní byt 4+kk, o celkové ploše 153,2 m2, se dvěma terasami, umístěný ve 2. podlaží prémiové novostavby "top´rezidence Pomezí", postavené roku 2020, přímo vedle lesoparku Cibulka a Vidoule, na dosah centra města. Umístění na vrcholu kopce nabízí neopakovatelné výhledy na panorama Prahy.

Dispozici bytu (131,5 m2) tvoří předsíň, 3 ložnice, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, koupelna s vanou, en-suite koupelna se sprchovým koutem a wc příslušející k ložnici, další samostatné wc a technická místnost. Byt má 2 terasy - se vstupem z obývacího pokoje (12,8 m2) a vstupem z ložnice (8,9 m2). Cena zahrnuje také prostorný sklep a 2 parkovací stání v suterénu domu.

Moderní technologie a vysoké standardy bytu podtrhují jeho špičkovou kvalitu - decentrální větrání s rekuperací tepla i vlhkosti a funkcí dochlazování, inteligentní ovládání domácnosti, dřevěné masivní podlahy s integrovaným fan-coil topením, velkoformátová dřevěná okna s izolačním trojsklem, venkovní elektricky ovládané hliníkové žaluzie, podlahové topení v koupelnách, značková sanita a obklady, protipožární čidla, světelný senzor pohybu. K dispozici je optický internet s rozvody ve všech pokojích.

Za zmínku stojí designové osvětlení všech místností a nábytek na míru v provedení dub - lak v pudrovém odstínu, vyrobený dle návrhu interiérové designérky. V bytě je velké množství důmyslně řešených úložných prostor, s osvětlením uvnitř i vně. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči BOSCH nejvyšší třídy, indukční varná deska má integrované odsávání. Osvěžující komfort nabízí americká lednice s ledovačem nebo vestavěná vinotéka. Pracovní deska kuchyňské linky je z umělého kamene Corian.

Velmi žádaná prémiová lokalita s kompletní občanskou vybaveností. Nedaleko se nachází škola, školka, potraviny, restaurace, sportoviště, pošta apod. Za zábavou a nákupy lze dojet do nedalekého obchodního centra Nový Smíchov, nebo Galerie Butovice. Bezprostřední blízkost rozlehlého lesoparku zaručuje rozličné možnosti relaxace a sportovního vyžití, krátkou procházkou lze dojít na kamennou romantickou rozhlednu Cibulka a další parková zastavení. Vynikající je dostupnost do centra Prahy, autem i MHD. Stanice metra Anděl 10 min autobusem. 800 metrů od domu je vlaková zastávka s přímým spojením na hlavní nádraží.

Podlahová plocha 131,5 m2, terasa 12,8 m2, terasa 8,9 m2 + sklep 9 m2, dvě garážová parkovací stání.

PENB-B

ID nemovitosti MDO0562-202308260415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti