Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

35 200 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • 2x parkování á 1,3 mil., m2 mohou být přibližné. Vyhrazujeme si právo prodat byt nejvýhodnější nabíd
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

154 456 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 132 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 150 m²
ID nemovitosti 12232
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 150 m²

Popis nemovitosti

Mimořádný bezbariérový byt v Praze v naprosto ojedinělém projektu Dock Marina Boulevard jenž získal ocenění projekt roku Best of Realty a taktéž cenu HOF Awards- Best of the best a CIJ Awards. Celý areál tvoří soukromý uzavřený prostor jehož bezpečnost zajišťuje 24 hodinová recepce a bezpečnostní služba. Bytový projekt je umístěn na poloostrově a přístupný je tedy pouze z jedné strany, to zajišťuje naprostý klid a soukromí v nízkém 4- podlažním domě. Vjezd do areálu je zabezpečen závorou. Velkou výhodou je snadná dosažitelnost centra města jak metrem, tramvají nebo vozem. Kombinace kvality bydlení, blízkosti města, vodní hladiny a přírody dělá z tohoto projektu naprosto vyjímečné místo pro bydlení v Praze. Z bytu je taktéž přímý přístup k řece přes zahradu což je vhodné pro rybáře či vodní sporty.

Nabízený byt má uspořádání 4+kk, 150 m2 se dvěma terasami a zahrádkou 68 m2, prostorný obývací pokoj 45 m2 s luxusní kuchyňskou linkou Sykora kompletně vybavenou spotřebiči Miele a vinotékou. Dvě terasy bytu jsou situovány v těsné blízkosti vodní hladiny a je z nich krásný výhled na vodu, přístav jachet a zeleň nedalekých Thomayerových sadů., 3 ložnice, 2 koupelny, 3 toalety, u hlavní ložnice dále prostorná šatna jíž se prochází do en-suite koupelny, prostorná chodba 12 m2 s velkou šatní skříní. komora/prádelna, sklep. Celý byt je klimatizován, v obývacím pokoji je rekuperace, jsou instalovány předokenní hliníkové elektricky ovládané žaluzie, síťky proti hmyzu, smart home- elektronické ovládání bytu, dřevěné podlahy a kvalitní Italské přírodní dlažby a obklady v koupelnách, v celém v bytě je podlahové vytápění, internet, cabel tv. Zahrada je rozdělena na okrasnou část osázenou množstvím středomořských květin a užitnou plochu kde je tráva. Pro komfort majitelů je instalována dvouzónová automatická závlaha celé zahrady a automatická robotická sekačka. Kolem jedné terasy je realizován otevřený altán s bylinkovou zahrádkou. K bytu je možné dokoupit dvě parkovací místa.

Uzavřený areál s recepcí, kamerový systém s připojením na PCO a čipový systém vstupu do areálu. Velmi komfortní bydlení v totálním klidu, avšak pouhých 10 min od centra Prahy, blízko parku, přírody, cyklostezek, s kvalitním zázemím a službami přímo v areálu, restaurace Kolkovna, kavárna Light Roast Coffee, skvělé fitness a wellnes Dream Fit DOCK a další obchody a služby buď přímo v areálu nebo v dochozí vzdálenosti, golfový driving range 300 m od domu. Pro využítí rezidentů jsou za závorou k disposici nabíječky pro elektromobily.

Pokud byste se doma rádi cítili jako na dovolené, dívali se na poklidnou hladinu řeky, pohupující se jachty, či využili fungující marinu, která se případně postará i o Vaši jachtu či zajistí water taxi z a do centra, neváhejte mě prosím kontaktovat. Velmi rád Vám tuto mimořádnou a ojedinělou nabídku představím osobně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Brunner
Jan Brunner
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Brunner
Jan Brunner
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti