Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

455 550 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Zákaznická linka

1 999 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Vlastní ČOV
ID nemovitosti 149312579
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 8. srpna 2023
Plocha užitná 91 m²
Balkóny Lodžie, Terasa
Vlastnictví státní, obecní, jiné
Patro 1.

Popis nemovitosti

Privlaka je krásné městečko ležící na severozápadním pobřeží Dalmácie v Chorvatsku. Je známé svou nedotčenou přírodou, čistými plážemi a křišťálově čistým Jaderským mořem. Toto klidné a idylické pobřežní místo přitahuje lidi hledající relaxaci, ticho a krásu přírody.

Jednou z největších výhod Privlaky je její výjimečná poloha. Nachází se mezi dvěma zálivy - zálivem Nin a zálivem Privlaka, což mu poskytuje krásné panoramatické výhledy na moře. Privlaka je díky své poloze ideální destinací pro milovníky vodních aktivit a sportů jako je potápění, plavání, windsurfing, rybaření a mnoho dalších.

Tato oblast je také bohatá na kulturní a historické dědictví. Nedaleko se nachází historické město Nin, známé svou katedrálou z 9. století, nejmenší katedrálou na světě, která přitahuje mnoho turistů a historiků. Zde můžete také prozkoumat další archeologické nálezy a dozvědět se o bohaté historii této oblasti.

Milovníci přírody si užijí procházky po okolních zemědělských oblastech, olivových hájích a vinicích a objevování krásy venkovského života v Dalmácii. Nedaleko Privlaky se nachází přírodní park Vranské jezero, ideální pro milovníky ptactva a přírodních krás.

Zde máme na prodej krásný apartmán první řady k moři v novostavbě!

Užijte si výjimečnou kombinaci luxusu a přírody v tomto neuvěřitelném bytě. Byt se nachází v domě renomovaného investora, který je známý svým smyslem pro detail a vysokou kvalitou provedení.

Tento byt byl pečlivě navržen tak, aby vám poskytl neuvěřitelně pohodlný a stylový životní prostor. Při stavbě byly použity materiály nejvyšší kvality a smysl pro detail je vidět v každém rohu. Dubové parkety poskytují teplo a eleganci, koupelny jsou vybaveny elektrickým podlahovým vytápěním a špičkovou italskou keramikou.
moderní multisplitový klimatizační systém a inovativní tepelná čerpadla.

Byt se skládá z prostorného vstupního prostoru, elegantní chodby a tří pohodlných ložnic, které nabízejí dostatek soukromí. Dvě moderní koupelny poskytují další úroveň pohodlí. Otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně umožňuje plynulé plynutí prostoru a vybízí k relaxaci a společenskému vyžití.

Lodžie s nerušeným výhledem na moře se stane vaším vlastním koutkem pro relaxaci, zatímco luxusní vířivka na terase vás zve k relaxaci za zvuku vln a nádherného západu slunce.
Celková čistá plocha bytu je 91,11 m2 a k bytu náleží i vlastní parkovací stání.

Pláž je doslova jako na dlani, což znamená, že když se ráno probudíte, můžete se okamžitě kochat pohledem na rozlehlou modř a vůni čistého mořského vzduchu. Zahrada je také zvláště zvýrazněna, protože je vyzdobena s důrazem na detail s použitím pečlivě vybraných rostlin.

Tato nemovitost nabízí extrémně vysoký komfort, moderní design, dostatek přirozeného světla a nepopsatelně krásný výhled na moře. Je ideální pro ty, kteří si chtějí užít exkluzivní a klidné prostředí se všemi výhodami života u moře.

Tato zvláštní kombinace blízkosti moře a pečlivě upravené zahrady dělá z tohoto apartmánu ideální volbu pro lidi, kteří oceňují krásu přírody, chtějí žít u moře a chtějí si užívat klidu a soukromí svého domova. Nejen, že budete mít ze svého apartmánu a terasy nádherný výhled na moře, ale pobyt v tomto apartmánu vám poskytne nezapomenutelný zážitek z pobytu na pobřeží.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto nádherného bytu!

V ceně není zahrnuta provize chorvatské agentuře ve výši 3% z kupní ceny (+ DPH 25%).

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (112)
small left
small right