Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 890 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Čejka

58 907 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 17 dny
Plocha celková 118 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 118 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N197
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 3+kk o celkové ploše 118 m², nacházející se ve čtvrtém nadzemním podlaží moderního sedmipodlažního bytového domu, známého jako Rezidence Javor. Tento jedinečný byt, situovaný ve vyšším patře, nabízí nádherný výhled do okolní přírody a je navržen s důrazem na komfort a kvalitu. Jedná se o největší a nejluxusnější byt v celém resortu.

Moderní technologie a ekologická udržitelnost
Apartmán o podlahové ploše 79 m² je vybaven moderním vytápěním, které lze dálkově ovládat pro každou místnost zvlášť, což zajišťuje ideální teplotu v každém prostoru. K energetické úspornosti přispívají také fotovoltaické panely, které zajišťují výraznou úsporu energie, a systém tepelného čerpadla AC Heating, který zajišťuje efektivní vytápění a chlazení bytu. Dům splňuje přísné požadavky na energetickou náročnost s třídou B – velmi úsporná. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi pro maximální pohodlí a soukromí.

Dispozice a interiér bytu:
Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě, ze které je přístup do všech místností. Dvě prostorné ložnice jsou situovány ve středu a po levé straně bytu a vychází se z ní na prostornou terasu o velikosti 22 m2. V pravé části se nachází luxusní koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. V zadní části bytu se nachází prostorný obývací pokoj propojený s jídelním koutem a moderně zařízenou kuchyní. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkon o velikosti 13 m², která nabízí ideální místo pro relaxaci s úchvatným výhledem.
Celý prostor je vybaven a sestaven z těch nejluxusnějších materiálů, které se dají na současném trhu sehnat, za zmínku například stojí jídelní stůl, vyrobený ze stoletého dubu.

Exkluzivní společné prostory a služby
K apartmánu patří sklepní kóje a garážové stání. V přízemí domu je k dispozici recepce s nepřetržitou službou, která zajišťuje bezpečnost a komfort pro všechny rezidenty.

Majitelé apartmánu mají také exkluzivní přístup do moderního wellness centra, které zahrnuje vnitřní bazén, vířivku, dvě sauny (infra a finskou), parní lázeň, relaxační zónu a plně vybavenou fitness. Tyto prostory poskytují výjimečné možnosti pro odpočinek, relaxaci a aktivní trávení volného času.

Lokalita
Železná Ruda je vyhledávaným cílem pro milovníky přírody i sportu. Nachází se v blízkosti Národního parku Šumava a nabízí bohaté možnosti pro turistiku, horskou cyklistiku a zimní sporty. V blízkosti se nacházejí také známé turistické cíle, jako Černé a Čertovo jezero. Železná Ruda je tak ideálním místem pro rekreační i trvalé bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Tento apartmán představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení v krásné přírodní lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Čejka
Pavel Čejka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Čejka
Pavel Čejka
Telefon zobrazit telefon