Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Petružela

42 367 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 103 m²
ID nemovitosti 1049
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení před 6 dny
Plocha obytná 95 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Barokní sýpka z první poloviny 18.století, napoleonská bitva U Slavkova, krásný zámek v sousedství. Kdo by nechtěl bydlet v místech, kde se procházela historie? Když k tomu připočteme moderní, decentní a promyšlenou rekonstrukci historického objektu, dostaneme nevídané bydlení, ve kterém se snoubí historie a současnost, starý um a luxus.

Když jsem stál poprvé před budovou sýpky z roku 1745 nechtělo se mi věřit, že uvnitř jsou byty. Ale to co jsem viděl uvnitř mně vyrazilo dech. Bydlení v supermoderním zámku!

Ze starých prostor vzniklo unikátní bydlení, které se vymyká běžným standardům. Byt, který nabízíme má 95 m2 a k tomu lodžii, velký sklep a vlastní parkovací stání. Dominantou bytu je obývací pokoj s velkou kuchyní (31,3m2), kde najdete i jeden z původních sloupů z roku 1745 a také vstup na lodžii (3,85m2), která je orientovaná do zahrad přilehlých domů. Další výhodou bytu jsou dvě toalety, jedna samostatná a jedna umístěná v prostorné koupelně a také komora.

Byt je výborně řešen co se týče obytné a spací části. Z obývacího pokoje s kuchyní vcházíte na dlouhé chodby (7,2m2), kde jsou skvěle vymyšleny úložné prostory v komodách, které nabízí spoustu místa. Z chodby se pak dostanete do velkého dětského pokoje (20,1m2) a také do ložnice (16,8m2), kde je umístěna velká vestavěná skříň.

V bytě jsou dubové podlahy z masivu, přiznané repliky trámů, designově pojaté dveře a značky světoznámých jmen u sanity - Villeroy and Boch, Kaldewei Byt včetně veškerého vybavení na míru, se prodává jako celek.

Koupí bytu získáte i podíl na společenské místnosti, která se nachází v přízemí domu a slouží např. k soukromým oslavám a také podíl na společné zahrádce určené k posezení nebo grilování, na kterou se vchází buď z bočního parkoviště nebo z již zmiňované společenské místnosti. Společenská místnost má vlastní sociální zařízení a kuchyňku.

Byt je určen pro rodinu s vysokými nároky na kvalitu bydlení.



Jako novodobý bytový dům byl kolaudován v roce 2019. Projekt je to opravdu neopakovatelný a musíte jej zažít na vlastní kůži.

Cena 9,99 mil. Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk  Petružela
Zdeněk Petružela
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk  Petružela
Zdeněk Petružela
Telefon zobrazit telefon