Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 600 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

49 195 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 85 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti 61450
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Krásný, výborně dispozičně řešený byt 3+kk se dvěma balkony, garážovým stáním a dvěma komorami, navíc ve skvělé lokalitě Nová Harfa v Praze Vysočanech.
Byt se nachází ve 4. patře bytového domu a je ve výborné kondici.
Nové majitele nadchnou dřevěné podlahy z ořechu, předokenní žaluzie ve všech oknech zaručující soukromí a ochranu před sluncem a klimatizace, která zajistí i v horkých dnech tepelný komfort.
Součástí vybavení kuchyně je i aut. pračka, myčka, digestoř s odtahem, el. trouba a varná deska a pochopitelně i chladnička, mraznička a vestavěná mikrovlnná trouba. Jídelní stůl a obývací část pak stejným designem navazuje na kuchyńský kout. Vizuální oddělení těchto prostor pak dotváří skleněná lehká příčka. Ložnice, místo pro odpočinek s oknem na východ a vstupem na jeden z balkónů určitě potěší, dále zde noví obyvatelé najdou prostorné skříně na vše potřebné. Pokoj, který je dnes pracovnou, může být do budoucna i prostorným dětským či studentským pokojem, využití je na Vaší fantazii. Velkou výhodou příslušenství bytu je prostorná komora s policemi a držáky na 4 kola, která je hned u garážového stání v 1.NP. Druhá, menší komora je pak přímo v bytě ve vstupní chodbě.
Skvělá je dostupnost všech druhů dopravy, minutu chůze od domu je zastávka tramvají č. 8 a 25. V okolí je několik zastávek metra B dostupných buď pěšky nebo tramvají. 10 minut pěšky je Nádraží Libeň, odkud jezdí velmi často vlak, kterým jste za 6 minut na Hlavním nebo Masarykově nádraží.
Sportovce pak potěší, že přímo před domem je cyklostezka podél říčky Rokytky, která je ideální na kolo, běh, ale i in-line brusle, jsou tu také venkovní posilovny. Jedním směrem se dá dostat pohodlně do centra Prahy, druhým směrem naopak přes několik rybníků, meandry Rokytky nebo Klánovický les z Prahy ven. Přijďte se podívat, vaše nové bydlení čeká.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti