Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Bajar

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 72 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 889002
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 273 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 66 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte dokonalý domov v srdci města a přitom v klidném prostředí? Tento luxusní a moderní byt 3+kk je připraven ke koupi právě pro Vás!

Chcete žít v místě, kde se snoubí komfort městského života s klidem a zelení? Představujeme Vám nádherný byt 3+kk, nacházející se ve třetím nadzemním podlaží dobře dostupný pomocí širšího schodiště bez výtahu v bytovém domě, ale přesto si tento byt zamilujete.

Tento byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí v hodnotě několika milionů korun. Použity byly pouze ty nejkvalitnější a designové materiály, pečlivě vybírané a sladěné majitelkou, aby vytvořily moderní a nadčasové prostředí.

Byt je celý odhlučněný a odizolovaný s využitím kvalitních materiálů na podlahách i stropech. Všechny místnosti jsou vybaveny podhledy s LED osvětlením, což zajišťuje příjemné a úsporné osvětlení po celé ploše.

Chytré uspořádání prostoru nabízí vestavné skříně v každém možném koutě bytu, poskytující dostatek úložného prostoru bez kompromisů na estetice interiéru. Každý detail je promyšlen tak, aby bydlení bylo co nejpohodlnější.

K bytu náleží dva sklepy, jeden z nich je umístěn přímo na mezi patře, což poskytuje snadnou a rychlou přístupnost skladovacích prostor bez zbytečného stresu.

Byt je strategicky umístěn v blízkosti centra Prahy, kde se můžete rychle a pohodlně dostat do víru městského života. Zároveň zde naleznete klid a zeleň, což vytváří harmonickou rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Pokud hledáte výjimečný byt v centru města, který nabízí klidné prostředí, skvěle dostupnost a luxusní životní styl, pak je tento byt přesně to, co jste hledali. Zarezervujte si prohlídku ještě dnes a přestěhujte se do svého nového harmonického domova!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Bajar
Josef Bajar
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Bajar
Josef Bajar
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti