Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Fastová

23 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 3568
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Okna Plastová
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 95 m²

Popis nemovitosti

Město Touškov-prodej novostavby bytu s balkonem a 2 parkovacími místy.

Jedinečná nabídka!!

V nově vzniklé zástavbě rodinných a bytových domů, ve městě Touškov, které se nachází 10 km od centra Plzně, Vám nabízím ke koupi novostavbu bytu o vel. 3+kk s balkonem, úložnou komorou v bytě, sklepní komorou a 2 parkovacími stáními přímo před domem.

Byt o celkové výměře 94,60 m2 se nachází v 1.patře (2.NP) nově vystavěného bytového domu, který stojí na kraji obce a poskytuje krásný výhled do krajiny a na nedalekou Plzeň. Tento výhled si můžete vychutnat u kávy na svém balkoně, o výměře 11,25 m2, na který je vstup franc.oknem z kuch.koutu bytu.

Tento byt byl původně navržen velikostně 4+kk s menšími pokoji, ale majitelé ještě při výstavbě po dohodě s developerem nechali byt upravit na velký a vzdušný 3+kk.

Dispoziční řešení:
Vstupem do bytu vejdeme do dlouhé chodby, kdy na konci této chodby vznikla uzavřená šatní a úložná komora (3,75 m2). Po pravé straně chodby se nachází ložnice a dětský pokoj, oba pokoje jsou samostatné, neprůchozí.
Po levé straně chodby je nejprve samostatné WC a dále pak velká, důmyslně navržená koupelna. Nachází se zde jak sprchový kout, tak vana, 2 pultová umyvadla, dále pračka, sušička a el. bojler na ohřev vody. Pro lepší prosvětlení koupelny byly v horní části zdi vloženy luxfery.
A na konci chodby bytu vlevo vejdeme nejprve do velkého obývací prostoru a posléze do kuch.koutu. Velká obývací část o výměře 24 m2 poskytuje dostatek místa jak pro jídelní kout, tak i obývací pokoj . Jeho dominantou jsou krbová kamna, která Vám zpříjemní chladné večery se sklenkou vína. Jinak je byt vyhříván podlahovým vytápěním.

V celém bytě bylo dbáno na pečlivě a vkusně vybrané materiály, obklady a dlažby, podlahové krytiny, dveře s kováním a obložkami, atd.

V kuchyňské části najdeme kuch.linku zhotovenou na míru do tvaru „L“ s vestavěnými spotřebiči – myčka, el.varná deska, el.trouba, digestoř, mikrovlnka, lednice s mrazákem.

Tento byt splní všechny dnešní moderní trendy, s důrazem na efektivní využití prostoru a pohodu pro bydlení.

A nesporným bonusem této nemovitosti jsou 2 parkovací stání přímo před domem, což je nadstandard, protože jiné byty mají pouze 1 stání. K bytu dále náleží sklepní komora, která je umístěná na chodbě u vstupu do bytu.

Technické údaje:
• vytápění bytu- podlahové vytápění + krbová kamna v obývací části
• ohřev vody el. bojlerem
• voda - obecní vodovod
• odpad - ČOV pro každý vchod domu (1 ČOV na 4 byty),
• plyn není

NEVÁHEJTE!! V Městě Touškov v současné době nejsou na prodej žádné obdobné nemovitosti, je po nich velká poptávka a dlouho se v nabídce neohřejí!!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Fastová
Simona Fastová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Fastová
Simona Fastová
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit