Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 500 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Kubík

31 807 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 70 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti 26580
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 70 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

prodej velice pěkného prakticky řešeného bytu 3+kk s terasou o celkové velikosti 70 m2. Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu v ulici Mezi domy v Jesenici u Prahy.
V bytě jsou dřevěná eurookna a vestavěné skříně na chodbě. Byt má vlastní plynový kotel. Orientace bytu je na východ i západ a terasa je o velikosti 7 m2. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba.
K bytu patří podíl na společné zahradě domu, kde můžete relaxovat a parkování je možné na pozemku před domem, na kterém je v rámci bytu také podíl. K bytu dále patří velký sklep o velikosti 4 m2 v suterénu domu. Měsíční poplatky jsou cca. 3.500,-
Tři minuty od domu je relaxační areál u rybníku Pančák, kde mají aktivity mladší i starší děti. Kousek od domu se napojíte na cyklostezky a na kole kolem Jesenice si v klidu zasportujete, nebo můžete strávit příjemný čas na klidné procházce.
Dům se nachází 3 km od Průhonického parku. Školka, škola, hřiště i zdravotní středisko je v pěší dostupnosti. Frekventované, přímé a pravidelné autobusové spoje na metro. Dobrá je i dopravní obslužnost autem a to zejména díky připojení na Pražský okruh. Na D1 jste zhruba do 5 minut jízdy autem a v centru Prahy během 20 ti minut. V nedalekých Průhonicích je možné navštívit kulturní památku Průhonický park, Dendrologickou zahradu nebo i nákupní a zábavní centrum Průhonice - Čestlice. Jedná se o velmi atraktivní klidnou lokalitu, kde budete vzdáleni jen malý kousek od centra Prahy a přitom na dosah krásné přírody. V případě, že hledáte bydlení v pěkné a klidné lokalitě s množstvím zeleně a dobrou občanskou vybaveností, mohu Vám tuto nemovitost jen osobně doporučit. Případné zprostředkování hypotečního úvěru je samozřejmostí. Ev. číslo: 26580. Bližší informace Vám sdělí Martin Kubík, 777 098 218, kubik@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
zobrazit telefon