Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

16 200 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michael Děd

68 703 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 102 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2905
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 25 dny
Plocha obytná 102 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Pojďte se s námi podívat do domu obklopeného historií, s vlastní zahradou a přesto v centru města v blízkosti Karlova náměstí.

Milujete vysoké stropy, dvoukřídlé dveře, dřevěná obložení a původní parkety? Máte rádi klid, zeleň, ale zároveň chcete být v dosahu centra Prahy? Pak je tento byt s duší a útulnou atmosférou možná právě pro vás!

Byt se nachází v prvním patře domu bez výtahu a je koncipován jako 3+1 o ideální výměře 102m2. Je částečně zrekonstruovaný, s novým plynovým kotlem pro topení i ohřev vody. V koupelně s oknem je sprchový kout.

V rekonstruované kuchyni je moderní linka s vestavěnými spotřebiči a jídelním koutem, kde si můžete vychutnat ranní kávu s výhledem do zahrad.

V bytě jsou zachovány původní prvky jako dřevěné obložení dvojitých oken, funkční krb a kachlová kamna. Stejně tak dřevěné dvoukřídlé dveře s ozdobnými zárubněmi, parkety a 3,8 metru vysoké stropy.

Právě díky vysokým stropům jsou v bytě dvě vestavěná patra s dřevěným schodištěm, která jsou využívána pro pohodlné spaní.

Ve všech třech pokojích jsou původní dřevěné parkety. V chodbě, kuchyni a v koupelně je dlažba, stejně jako na samostatné toaletě.

Dům je po částečné rekonstrukci s pouze 8 bytovými jednotkami a 2 pronajímanými nebytovými prostory. V blízkosti jsou zastávky tramvaje a metra a v okolí je mnoho kaváren a vináren u oblíbené vltavské náplavky. Dům má vlastní zahradu v těsném sousedství Emauzského kláštera a polovina oken bytu směřuje do zahrady emauzského opatství.

Byt je zatím v družstevním vlastnictví (zbývající anuita 1.200.000 Kč) a jeho koupi lze financovat prostřednictvím hypotéky pouze zaručením jinou nemovitostí. Poplatky za byt činí 5000,- měsíčně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michael Děd
Michael Děd
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michael Děd
Michael Děd
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti