Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 200 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Otte, MBA

17 812 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie
ID nemovitosti 24396
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 72 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Jaké jsou Vaše sny o bydlení. Hledáte byt na okraji Plzně s dobrou na klidném místě s možností rychle se dostat do přírody? Je Vaší prioritou balkon a možnost realizovat si své představy o bydlení vlastní rekonstrukcí? V takovém případě je tato nabídka určená přímo pro Vás.

Předmětem prodeje je byt s dispozicí 3+1 o celkové ploše bytu cca 72 m2 se dvěma lodžiemi v prvním patře panelového domu na klidném místě v Plzni.

Byt je v původním stavu a je možné se okamžitě nastěhovat. Nabízí se ovšem i možnost realizovat rekonstrukci a úpravu bytu podle vlastních představ. Uspořádání bytu je praktická centrální chodba, kde jsou původní vestavěné skříně, a ze které se vstupuje do jednotlivých místností. Dispozice bytu se skládá z chodby, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, koupelny a samostatného WC.
V kuchyni je původní kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou. V kuchyni je prostor pro jídelní stůl, v rohu je vestavěná spíž. V původní umakartové koupelně je vana a umyvadlo. Pokud se budoucí vlastník rozhodne k rekonstrukci, nabízí se začít právě v této části bytu. Z chodby se vchází samostatně do kuchyně, dětského pokoje a obývacího pokoje, který je pak průchozí s ložnicí. Toto řešení zajišťuje soukromí uživatelů. Teplo a ohřev teplé vody zajišťuje dálkové vytápění z plzeňské teplárny. Byt je napojen na všechny sítě. Podlahovou krytinou je PVC. Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi. Dům byl rámci rekonstrukce zateplen. Společné rozvody jsou zrekonstruované, výtah byl modernizován. Do domu je přiveden vysokorychlostní internet, kabelová televize i digitální pozemní vysílání. Dům je klidným místem, společné prostory domu jsou čisté a udržované. K bytu náleží sklep o velikosti cca 2,3 m2 umístěná v suterénu domu, vhodná pro uskladnění sportovních či sezónních věcí. Parkování je možné přímo před domem na veřejném parkovišti.

Předností této nabídky jsou především dvě lodžie, a to jak v obývacím pokoji, tak i v ložnici a také lokalita. Do přírody je to jen pár minut. V docházkové vzdálenosti je soustava boleveckých rybníků Šídlovák, Kameňák nebo Třemošenský rybník, nespočet lesních značených cest pro pěší i cyklisty, rozhledna Krkavec nebo Kolomazná pec. Za zmínku stojí i připravovaná revitalizace Košuteckého jezírka, resp. zázemí pro veřejnost. Nedaleko jsou sportoviště, kulturní zařízení, MHD je minuta chůze. Bolevec je vyhledávaná lokalita, je zde kompletní infrastruktura jako lékař, zubař, obchodní zařízení Lidl, OC Globus, školka, školka, pošta atd. Pokud hledáte klidné bydlení v Plzni, je tahle nabídka jako stvořená pro Vás. Byt nabízí díky své dispozici a umístění možnost užívání všem věkovým skupinám a díky tomu je vhodný i jako investice k pronajímání.

V případě Vašeho Zájmu nás neváhejte kontaktovat, předáme Vám podklady a zajistíme prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Otte, MBA
Petr Otte, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Otte, MBA
Petr Otte, MBA
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit