Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 915 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aneta Bubnová

12 362 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti AB05224-xxx-2153890513
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 114 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 1.
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 114 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+1 s lodžií a garáží v obci Lestkov. Výměrová plocha bytu činí 114 m2. Byt se nachází v 1. patře dvoupatrového domu se čtyři bytovými jednotkami. Byt se sestává z obývacího pokoje (27 m2), dvou ložnic po (17 m2), kuchyně se spíží (24,5 m2), koupelny, samostatného WC, komory, chodby a prostorné lodžie (6 m2). V koupelně je nový bojler Dražice 120 l. Všechny pokoje jsou neprůchozí, velmi světlé a je z nich úžasný výhled do okolní přírody v každém ročním období.
Jednotka je situovaná na severní a jižní stranu a zajišťuje pěkné výhledy do okolí. Vytápění jednotky je centrálně, tepelným čerpadlem pro celý bytový dům. K bytu náleží prostorná sklepní koje a garáž (s vodou a elektřinou) v přízemí bytového domu. K jednotce je možné využívat oplocenou zahradu před domem (400 m2) osázenou ovocnými stromy, skleníkem a zahradním domkem. V ceně je zahrnuta kuchyňská linka se sporákem a zbylé vybavení bude upřesněno na prohlídce. Obec, ve které se nachází obecní úřad, pošta, obchod s potravinami, kostel, kulturní sál a moderní dětské hřiště, leží 11 km od města Planá s veškerou občanskou vybaveností a 9 km od Lázeňského města Konstantinovy Lázně s občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, restaurace, potraviny, kavárny a bazény pro veřejnost). 20 km od města Mariánské lázně, 20 km od okresního města Tachov a 38 km od krajského města Plzeň. Vzhledem k dostupnosti hraničního přechodu (38 km), je možné využít pracovní příležitosti v Německu. Z obce je zajištěna pravidelná autobusová doprava do Plané a Konstantinových lázní/Kokašic. Pokud hledáte pěkné, klidné bydlení uprostřed nádherné přírody nabízející krásné procházky a houbaření, pak je tato nabídka vhodná právě pro vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aneta Bubnová
Aneta Bubnová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aneta Bubnová
Aneta Bubnová
Telefon zobrazit telefon