Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 420 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

35 709 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 64238
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 69 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vkusně zařízený bezbariérový byt s dispozicí 3+2 o výměře 69 m2 a k tomu náležící 2 mansardy o výměře 23,3 m2 v podkroví.

Bytová jednotka se nachází v 1. patře menšího bytového domu s výtahem v lázeňské části města Karlovy Vary na adrese Mariánskolázeňská ulice, naproti Císařským Lázním, v blízkosti Grandhotelu Pupp a lázeňských kolonád.

Z bytu je nádherný výhled na zrekonstruovanou historickou budovu Lázní I., na řeku Teplou a lázeňské lesy. V zadním traktu budovy se nachází kaskádovitá terasa s květinovými záhony a s vlastnickým podílem bytu na části terasy. Vstup na terasu je z domovní chodby zadním východem (není bezbariérový).

Vstup do bytové jednotky je bezbariérový s výtahem přímo do bytu. Jednotka prošla před cca. 6-ti lety rozsáhlou rekonstrukcí, včetně úpravy dispozice a skládá se ze 2 ložnic, 2 kuchyní, 2 koupelen, z toho 1 je bezbariérová, menšího společného pokoje s jídelním stolem a rozkládací pohovkou. V jedné z ložnic jsou nefunkční interiérová kachlová kamna.

Dispozice je navržena tak, že uzavřením spojovacích dveří u společného pokoje, lze celý byt rozdělit na 2 menší samostatné byty, každý se svou ložnicí, koupelnou, kuchyní a samostatným vchodem z domovní chodby.

Půlka bytu je celá bezbariérová včetně dostupnosti prostřednictvím speciálně vybudovaného výtahu s vchodem přímo do bytu a upravené koupelny.

Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel se zásobníkem na vodu. Na podlahách v ložnicích a obývacím pokoji jsou původní dřevěné podlahy, na chodbě, v kuchyních a v koupelnách dlažba.

V současné době je byt pronajímán ke krátkodobému ubytování jako jeden nebo dva apartmány. Byt tedy lze koupit i jako investiční včetně současného vybavení.

Byt je v osobním vlastnictví bez omezení a zápisu na LV. V rámci služeb naší společnosti Vám pomůžeme s vyřízením hypotéky na koupi bytu, dle Vašich potřeb a možností.

Více informací k této zakázce Vám rádi sdělíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti