Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu, s provizí RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Čechová

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
ID nemovitosti 925
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz Vám exkluzivně nabízí prodej hezky dispozičně řešeného, prostorného a slunného bytu o dispozici 3+1 v Boru, Borská ulice.
Naší nabídkou chceme oslovit zájemce, kteří hledají hezké prostředí k bydlení, klid, pohodu a také ocení hezký parčík u domu a krásný výhled na Přimdu. Byt je umístěn do 3.nadzemního podlaží bytového domu bez výtahu. Dům je po částečné rekonstrukci, nová plastová okna a plynové topení v domě pro všechny byty. Bezproblémové parkování u domu.
Byt je původní před rekonstrukcí, ale velmi zajímavě řešený, velmi prostorný, slunný a disponuje hezkým výhledem. Po vstupu do bytu je chodba s kuchyňským sezením, kde se nachází samostatná toaleta a samostatná koupelna s vanou. Dále vstup do dalších pokojů a kuchyně. Byt se prodává se starším nábytkem. Disponuje lednicí, pračkou, mrazákem, konvicí a v kuchyni sporák K dispozici je špajz na patře a kolárna. V bytě jsou parkety a lino. Parkování u domu. V blízkosti poliklinika, nádraží, obchod a kousek od náměstí. Měsíční náklady zhruba na bydlení cca 4 000,-kč- FO, správa, voda, elek. spol. prostor + zálohy na energie plyn a elektřina. Toto bydlení doporučujeme vzhledem ke klidné lokalitě, kde je k dispozici vše co člověk k hezkému bydlení a životu potřebuje. veškerá občanská vybavenost. Také vhodný jako start pro dynamické lidi a nebo jako investiční byt pro zkušené investory na stálý příjem. Pro domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře. Případné financování Vám rádi zajistíme ve spolupráci s našimi prověřenými poradci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Čechová
Lenka Čechová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Čechová
Lenka Čechová
zobrazit telefon