Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

85 000 EUR

A

Mimořádně úsporná

  • včetně provize

373 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti BARCELO1
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 7.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické, Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení 27. ledna 2023
Plocha obytná 75 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 70 m²

Popis nemovitosti

V samém srdci Slunečného pobřeží v Bulharsku nabízíme k prodeji prostorný apartmán o dispozici 2+kk s celkovou podlahovou plochou 75 m². Apartmán je situován ve pátém patře, 8. patrového domu a je součástí moderního, plně vybaveného komplexu, který uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.
Areál nabízí spoustu služeb a aktivit pro všechny věkové kategorie. Komplex dominuje především svoji velkou zahradou, 4 rozlehlými bazény a nákupním centrem s 99 obchody, jež nabízejí nejrůznější druhy zboží. Ti, kteří hledají odpočinek a relaxaci jistě ocení moderní wellness centrum, které nabízí vnitřní vyhřívaný bazén, vířivku, saunový svět (parní sauna, turecká lázeň, infračervená sauna a finská sauna) a kneippův chodník. Dále můžete využít posilovnu, dětská hřiště, sportoviště či několik barů a restaurací. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v zahraničí se zabýváme již 17 let.
Za dobu našeho působení jsme již prodali stovky apartmánů v zahraničí především v Bulharsku. Našim klientům zajišťujeme i po koupi nemovitosti nadstandardní servis, který nabízí spoustu dalších bezplatných výhod, jež můžete využít při vašem pobytu v Bulharsku.
S ohledem na situaci jsme připravili soubor opatření, která Vás provedou procesem nákupu nemovitosti hladce a bezpečně. Prohlídky nemovitostí jsou nyní možné online pomocí živého vysílání a videoprohlídek. Celý prodejní proces jsme schopni dle Vašich potřeb a požadavků zprostředkovat na dálku a to i včetně vyřešení finanční otázky a dalších formálních náležitostí.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (646)
small left
small right