Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anastasia Dubatová

33 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N101646
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 80 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 7.

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji pěkný byt 2kk v klidné lukrativní lokalitě Letňany. Jen par kroku od domu je Lesopark Letňany, autobusová zastávka s perfektním spojením do různých části Prahy a okolí (do stanici metra Letňany 4 min) .

Byt se nachází ve 7. patře deseti patrového domu. Dům byl vystaven v roce 2020 v rámci zdvořilého developerského projektu “Rezidence Veselská”.

Velikost bytu je 60m + balkon 9m + sklep 5,5+parkovací stání v přízemí domu. Dispozice bytu se skládá z chodby, obývacího pokoje s kuchyně, ložnice, koupelny s vanou a toaletou. Prostorná chodba disponují možností velkého úložného prostoru. V koupelně je nábytek na míru. V obývacím pokoji je klimatizaci Toshiba(chladící jednotka je uložená na střeše, díky čemu nebude Vám překážet v prostorech bytu) s funkci odvlhčení a vytápění navíc. Všechna okna jsou polepená stínícími folii. Vstup na balkon je z obývacího pokoje a ložnici.

K bytu naleznete parkovací stání a zděný sklep o velikosti 5,5m (a výška 3,8m) v přízemí domu. V přízemí je také společný uložený prostor pro kola a kočárky. Momentálně majitele pronajímají další parkovací stání v suterénu domu, popřípadě lze prodloužit nájemní smlouvy na druhé parkovací stání. V okolí domu jsou rezidentské parkovací zóny.

Moderní bytový komplex má v blízkosti veškerou občanskou vybavenost jako supermarkety, kavárny, školy, školky atd. Nebude Vám chybět ani sportovní zázemí či možnost volnočasových aktivit (přímo za domem je lesopark Letňany vhodný pro milovníky cyklistiky, in-line bruslí nebo turistiky; Jungle Sport park; Aquacentrum Letňany Lagoona; Ice Arena Letňany, BB Arena a další)

Byt je ideální pro bydlení nebo jako investici.

Financování nemovitosti rádi zajistím prostřednictvím zkušeného hypotečního poradce.

Doporučuji prohlídku!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101646.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anastasia Dubatová
Anastasia Dubatová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anastasia Dubatová
Anastasia Dubatová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti