Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 474 230 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • Cena sklepa a garážového stání není zahrnuta v ceně bytu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

27 457 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti NC-A142
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Datum vložení před 13 hodinami
Plocha užitná 65 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+kk o podlahové ploše 68,09 m2 s terasou 10,03 m2 v mimořádně úsporném developerském projektu Nová Cihelna Kladno vznikajícím v městské čtvrti Kladno – Rozdělov.

Nová Cihelna je developerský projekt, který v sobě spojuje nejen nejmodernější technologie, udržitelnost a architekturu, ale zároveň poskytuje svým uživatelům propojení a blízký kontakt s přírodou, okolní zelení i společným prostorem. Městská čtvrť Kladno – Rozdělov je nejlepším místem pro život s přírodou nadosah a současně perfektním spojením do Prahy.

Byt je situován ve 4. NP novostavby, interiér zahrnuje předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelní částí, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Z obývací části je vstup na terasu s krásným výhledem do okolí. Byt je orientován na S stranu. K bytu náleží zděný sklep a je zde možnost dokoupení garážového stání.

Byty jsou umístěny v celkem 6 nízkoenergetických domech, což zaručuje příjemné komorní bydlení, s 1000 m2 soukromou zahradou s parkovou úpravou pro komunitní setkávání, posezení a příjemný odpočinek. Bude zde také koncipováno dětské a workoutové/fitness hřiště.

Projekt energetické třídy A klade důraz na nízkoenergetický provoz a udržitelnost. Počítá vytápěním tepelným čerpadlem vzduch-voda, podlahovým topením s možnosti dochlazení, řízeným větráním s rekuperací i úsporným řešením užitkové vody. V koupelnách budou designová topná tělesa a podlaha elektricky vyhřívaná. Součástí budou i FVE na střechách a velkoformátová okna s izolačním prosklením pro dostatek přirozeného světla.

Vinylové minerální podlahy (v nadstandardu dřevěné), designové obklady a keramická dlažba na výběr z několika dekorů. Projekt nabízí nadstandardní a udržitelné materiály, v koupelnách zařizovací předměty od firmy Villeroy Boch, Hansgrohe. Hlavní důraz je kladen na originalitu, funkčnost a estetiku. Celý komplex je přizpůsoben pro bezbariérový přístup včetně výtahů.

Poloha projektu umožňuje vynikající spojení do Prahy – autem díky dálnici D6, autobusem díky přímému spoji na Zličín či vlakem do centra Prahy díky plánované rychlodráze. Pražský Zličín dostupný autem za 20 min, u domu zastávka MHD Kladno, Rozdělov s přímým spojem na Zličín. V bezprostředním okolí projektu se nachází veškerá občanská vybavenost. Školy a školky, restaurace, kavárny, nákupní centra, oblastní nemocnice. Okolní krásná příroda a sportovní areály skýtají možnosti pro rozmanité sportovní aktivity a pěší nebo cyklistické výlety.

Developerem projektu je společnost Pierre Grafen a.s.

Dokončení projektu je plánováno na 12/2026, předávání bytů pak na 1Q 2027.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti