Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 239 100 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně kompletncíh právních a realitních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Gránský

30 701 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 56 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti LK147841
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 56 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici, Parkoviště
Datum vložení před 6 dny
Plocha celková 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo, kde byste mohli spojit luxusní bydlení s krásou přírody a sportovním vyžitím? Právě jste ho našli! Nabízíme vám nádherný apartmán 2+kk o užitné ploše 55,83 m2 v prestižní lokalitě Zvonková, jen pár kroků od rakouských hranic a oblíbeného lyžařského střediska Hochficht.

Moderní vybavení apartmánu zajišťuje vysoký standard bydlení. Díky elektrickému vytápění a solárním panelům budete mít zaručeno příjemné prostředí v každém ročním období. K dispozici je také sklepní kóje, kde můžete uskladnit sezónní vybavení, a dva parkovací stání, což přinese komfort a klid při parkování vašeho vozu.

Představte si rána, kdy si můžete vychutnat kávu na vlastním balkónu o rozloze 9 m2 nebo relaxovat na zahradě o velikosti 29,75 m2. A to vše s výhledem na malebnou přírodu, která vás obklopuje. K apartmánu náleží dvě parkovací stání, což znamená, že parkování už nikdy nebude problém. Sklepní kóje pak poskytne dostatek prostoru pro uskladnění sezónního vybavení.

Byt bude kompletně vybavený a připravený k nastěhování. V domě se nacházejí pouze tři bytové jednotky, což zaručuje dostatek soukromí a klidu. Tato nemovitost je ideální pro ty, kdo hledají vysoký standard bydlení v klidné lokalitě s bohatými možnostmi pro relaxaci a sportovní aktivity.

A co lokalita? Zde se sny stávají skutečností. Letní koupání nebo plavby na lodi vám poskytnou tolik možností, že nebudete vědět, co vyzkoušet dřív. Právě proto sem míří lidé ze sousedních zemí i všech koutů Česka. Pro vás je ale připraveno jen ticho a soukromí. Přitom budete mít na dosah ruky známý lyžařský areál Hochficht, který se pyšní více než 20 kilometry sjezdovek, nabízejících zážitky srovnatelné s těmi v Alpách. Pokud dáváte přednost běžkám, potěší vás blízkost jednoho z nejlepších běžeckých areálů na Šumavě. V zimě se přehrada promění v obrovské kluziště, k radosti všech místních obyvatel. A co léto? Kromě nekonečného koupání jsou zde golfové turnaje na jednom z nejkrásnějších rakouských golfových hřišť, tenisové kurty v docházkové vzdálenosti a prakticky neomezené možnosti pro cyklisty a turisty všech úrovní. Oblíbenou atrakcí je také lanové centrum v rakouském Schönebenu.

Cena tohoto luxusního apartmánu je 7 239 100 Kč, což je investice do kvality života, kterou si zasloužíte. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací. Tento apartmán čeká právě na vás – místo, kde se vaše sny o dokonalém bydlení stanou skutečností!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Gránský
Jaroslav Gránský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Gránský
Jaroslav Gránský
Telefon zobrazit telefon