Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 790 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

16 073 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107049
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 42 m²
Vlastnictví družstevní
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+kk o celkové ploše 42 m², který se nachází v klidné a oblíbené lokalitě na adrese Písecká 1039/11 v Českých Budějovicích. Tento byt je v družstevním vlastnictví, což je velkou výhodou zejména díky vynikající péči o dům a jeho okolí. Dům je pravidelně udržován, což zajišťuje příjemné a bezstarostné bydlení.

Byt se nachází ve třetím patře a prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu elektroinstalace, nové podlahy, instalaci moderní kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči a renovaci koupelny. Díky této rekonstrukci je byt připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic.

Součástí bytu je také balkon, který je ideální pro relaxaci a posezení s výhledem do klidného okolí. Balkon nabízí dostatek prostoru pro venkovní nábytek a je příjemným místem k odpočinku po náročném dni. K bytu náleží také dvě samostatné sklepní koje, které poskytují dostatek úložného prostoru pro různé potřeby, jako je sportovní vybavení, nářadí nebo sezónní věci.

Lokalita, ve které se byt nachází, je velmi atraktivní díky své klidné atmosféře a zároveň výborné dostupnosti do centra města. V okolí najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, školek a zastávek MHD. Tato kombinace klidného bydlení s dobrou dostupností všech služeb dělá z tohoto bytu ideální místo pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny.

Byt je také výbornou investiční příležitostí díky své atraktivní poloze a stavu po rekonstrukci. Pokud hledáte moderní a komfortní bydlení v dobře spravovaném domě, tento byt je pro vás ideální volbou. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107049.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Kubeš
Jan Kubeš
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti