Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

15 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marcela Koutná

69 768 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Okna Dřevěná
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1530
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Klasický
Datum vložení 24. srpna 2023
Plocha užitná 52 m²

Popis nemovitosti

Bytová jednotka 2+1, nacházející se ve 3. NP domu čp. 493, bez výtahu, situovaného v jedinečném místě ul. Na Kampě, v těsné blízkosti Karlova mostu, přímo u Čertovky. Dům je nemovitou kulturní památkou.

Pokoje jsou orientovány na východ na Kampu, kuchyně do Hroznové ulice. Dispozičně jde o bytovou jednotku 2+1 o celkové výměře 52,10 m2. Byt je vyklizen, jsou demontovány radiátory ÚT v důsledku výměny vnitřních oken (vnitřní okna nová dřevěná atypická s dvojsklem, vnější historická s jednoduchým zasklením ven otevíravá).

Dům je zděný, má čtyři nadzemní podlaží a podkroví, na severní straně přiléhá přízemní trakt s nebytovými prostory. Podzemní podlaží není přístupné.

Vybavení bytu je standardní - koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, samostatné WC, kuchyně bez kuch. linky, ústřední vytápění s plynovým kotlem. Podlahy v pokojích dřevěné vlysy, v chodbě a v kuchyni PVC, v koupelně dlažba. Omítky štukové, keramický obklad koupelny, kuchyně a WC.

K jednotce náleží jedna sklepní kóje. Byt je v udržovaném stavu, z hlediska současných nároků na bydlení vyžaduje rekonstrukci.

Dům je postaven na pozemku parc. č. 769 o výměře 1074 m2, pozemek přilehlý ve funkčním celku s domem ležící mezi domem a Čertovkou je ve vlastnictví hl. m. Prahy - z něj je přímý vstup do Čertovky, vyskytují se na něm vzrostlé listnaté stromy.

Oblast nabízí veškerou občanskou vybavenost, tedy mateřské a základní školy, proslulá gymnázia, fakultu Univerzity Karlovy či Akademii múzických umění, nemocnice, lékárny, nespočet obchodů a restaurací. Co se dopravy týče, z Malé Strany se do deseti minut dostanete do centra města hned několika způsoby. Na území Malé Strany jsou tramvajové i autobusové zastávky, mimoto na malostranském Újezdu má dolní stanici pozemní Lanová dráha na Petřín. Dopravu autem zde zjednodušilo nařízení, že do historického jádra nesmějí nákladní automobily, část automobilové dopravy z Malé Strany pomohl odvést i Strahovský tunel. Malá Strana je zkrátka ideální lokalitou pro milovníky kultury, historie, společenského života a přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marcela Koutná
Marcela Koutná
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marcela Koutná
Marcela Koutná
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti