Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 935 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Roman Olejník, MBA

8 491 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 54 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 6620
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka bytu 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 54,3 m2 se sklepem o výměře 2,1 m2 ve čtvrtém nadzemním podlaží bez výtahu a lodžie panelového domu v centru města Ostrov. Byt je ve velmi dobrém stavu s částečnou rekonstrukcí koupelny a kuchyně. V předsíni o ploše 8,20 m2 se nachází vestavěná šatní skříň a na podlaze je vinyl s dřevěným dekorem. Naproti od vchodu do bytu je koupelna s WC o ploše 2,80 m2 se sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem a přívodem na pračku. Podlaha je z dlažby béžové barvy a obklady jsou světle hnědé a béžové. Za koupelnou se nachází kuchyň o ploše 7,20 m2 s vinylovou podlahou a novou kuchyňskou linkou včetně plynového sporáku Gorenje a digestoře Whirlpool. Po pravé straně z předsíně je ložnice o ploše 17 m2 a po levé straně je obývací pokoj o výměře 17 m2 s podlahou z dřevěných parket. Panelový dům je po revitalizaci fasády, střechy a společných rozvodů vody, odpadu a plynu.

Měsíční zálohy pro 2 osoby jsou přibližně Kč 3780,- vč. fondu oprav + zálohy na elektřinu a plyn dle své předpokládané spotřeby.

Ostrov je dlouhodobě oblíbenou lokalitou k bydlení především pro rodiny s dětmi z důvodu vysoké koncentrace městských parků, přírodních rybníků a především mateřských, základních a středních škol. Také se pyšní vlastním koupalištěm, zimním stadionem a krátkými vzdálenostmi k obchodům Tesco, Lidl, Kaufland a Penny Market. Ostrov je bránou do Krušných hor pro zimní i letní sportovní aktivity. Lanovka na vrchol hory Klínovec je vzdálená 17 minut od adresy nabízeného bytu.

V případě většího zájmu o koupi bytu bude vybrán kupující na základě nákupní nabídky, zdroje financování a rychlého jednání. Budu se na vás těšit při osobní prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right