Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexey Bochkov

8 439 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 392422
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 65 m²
Plocha zastavěná 366 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 65 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Vážení zájemci!

Dovolte představit vám naší exkluzivní nabídku k prodeji – byt typu 2+1 umístěný ve 4.NP panelového domů nacházejícího se v ulici Dukelských hrdinů v Jáchymově.
Byt je ve stavu po rekonstrukci a, za výjimkou kuchyňské linky a elektrického sporáku, se nabízí nezařízeným nábytkem. Každý pokoj má samostatný vstup z předsíně plynulé přecházející do jídelní a kuchyňské časti. Koupelná v bytě je spojená s WC. Jeden z pokojů je rozdělen sádrokartonovou příčkou, což zanechává prostor pro kreativní interiérové řešení. Bytu taky náleží sklepní koje v suterénu budovy.
Budova, v níž se nachází bytová jednotka, byla postavená v 70 letech minulého století a v posledních letech prošla řadou vylepšení: bylo provedeno zateplení fasády, instalace nových stoupaček a plastových oken v společných prostorách budovy. Nebude zbytečným zmínit, že budova má postavený nový výtah.
Jáchymov je významnou lázeňskou obci Karlovarského kraje s bohatou historii. Kromě dobré občanské výbavy zahrnující všechny základní služby, obchody, vzdělávací, sportovní a administrativní zařízení město nabízí výbornou dostupnost do větších obci jako Ostrov a Karlovy Vary. Milovníky přírody a sportu mají možnost si užít blízkosti prostředí Krušných hor bohatého na cyklistické a turistické stezky a v zimě nabízejícího škálu lyžařských areálů, jako například Klínovec.
Pro zájemci o práci v Karlovarském krájí máme skvělou zprávu. Během posledních let v oblasti Ostrova a Jáchymová stoupl industrializační rozvoj, otevírají se a stavějí se nové podniky a továrny, což nabízí nové pracovní příležitosti. Pro zájemce o práci v zahraničí výhodou bude blízkost k Jáchymovu německé hranice.
Tato nabídku bude zajímává jak pro zájemci o vlastní bydlení, tak i pro zájemci o investici do krátkodobého nebo dlouhodobého pronájmu, s čím taky budeme rádi vám dopomoci.
Rádi bychom upozornili, že foto pokojů a kuchyně vybavené nábytkem jsou grafický upravené pro vizualizační účely a nezobrazují skutečný stav nemovitosti. Však nikdo nezakazuje vám inspirovat se z něj.
Neváhejte a nenechte ujít tuto výbornou příležitost. Kontaktujte makléře ještě dnes a domluvte prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexey Bochkov
Alexey Bochkov
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexey Bochkov
Alexey Bochkov
zobrazit telefon