Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 201 114 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Hromas STYLE

26 299 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105855
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 41 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení stavitele vám nabízíme ke koupi krásnou novostavbu malometrážního bytu 1+1 v novém developerském projektu „Rezidence Jarov“ na Praze 3.

Byt má podlahovou plochu 41 m2 a celkovou užitnou plochu 39 m2.
Skládá se z obytné kuchyně (13,2 m2), pokoje (19,1 m2) a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a přípojkami pro pračku (6,6 m2).
Úžasným bonusem tohoto bytu je výhradní užívání oplocené zahrady ve vnitrobloku domu.

Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží (tj. v přízemí) kompletně přebudovaného 3 podlažního domu v ulici Na Mokřině, v klidné rezidenční části pražského Jarova. Pokoj má okno orientované do klidné ulice a francouzským oknem z obytné kuchyně do soukromé zahrady ve vnitrobloku domu, kde můžete krásně relaxovat a dobíjet energii.

V pokoji bude položena vinylová podlaha, která má velice příjemné tepelně a zvukově izolační vlastnosti. V kuchyni a koupelně bude na podlaze položena vkusná dlažba.

Rádi vám zajistíme komplexní zařízení bytové jednotky kuchyňskou linkou, nábytkem a zařizovacími předměty od našich partnerů Bonami a SIKO za velice výhodných podmínek v rámci projektu Rezidence Jarov, a to včetně služeb bytového designéra.

Myslím si, že pražský Jarov není třeba nijak zvlášť představovat. Je to je klidné a příjemné místo k bydlení, s plnou občanskou vybaveností pro všechny věkové kategorie obyvatel.

Pokud Vás nabídka oslovila, neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace a osobní prohlídku nemovitosti. V případě potřeby Vám rád pomohu s vyřešením financování jejího pořízení i s dalšími následnými záležitostmi.

Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105855.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Hromas STYLE
Petr Hromas STYLE
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Hromas STYLE
Petr Hromas STYLE
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti