Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jan Hipman

43 660 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti JH-24113
Plocha celková 430 m²
Plocha zastavěná 430 m²
Elektřina 230 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 165 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 165 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostory k podnikání s možností bydlení? Chcete vlastní prodejnu nebo provozovnu poskytující služby péče o tělo (kadeřnictví, kosmetika)? Nebo hledáte obchodní kancelář na atraktivním místě se vstupem přímo z náměstí? Nebo chcete provozovat vlastní penzion s restaurací? Pak pro Vás máme jedinečnou nabídku nemovitosti k podnikání i bydlení na atraktivním místě ve Starém Plzenci na Masarykově náměstí.

Nabízená nemovitost se nachází v samotném centru Starého Plzence, užívaná je pro podnikání i bydlení. Předmětem nabídky je hlavní budova s komerčním prostorem (68 m2) a bytovou jednotkou v přízemí (45 m2) a druhou bytovou jednotkou v podkroví (60 m2). Na hlavní budovu navazují dva přístavky (60m2 a 35 m2) využívané jako sklady materiálu a garáž. Součástí nabídky je i vedlejší budova umístěná na vlastním pozemku (74 m2) s přiděleným č.p. stojící proti hlavní budově přes dvorek. Objekt je napojen na el. energii, vodovod a kanalizaci. Plyn je přiveden k domu, ale není připojen. Všechny stavby včetně přístavků mají zhotovenou novou střechu.

Hlavní budova má tři samostatné vchody, první hliníkovými dveřmi s výlohou přímo z Masarykovo náměstí do komerčních prostor (dvě propojené místnosti 56 m2 a zázemí 12 m2), které jsou vytápěny soustavou radiátorů napojených na elektrický kotel a lze využít i kamna na tuhá paliva.

Druhým vstupem z dvorku se vchází do bytové jednotky 2+kk v přízemí (45m2), ve které byla započata rekonstrukce, byla osazena plastová okna a plastové vchodové dveře, omítky jsou skopány na zdivo a jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny.

Třetím samostatným vchodem z dvorku se vchází plastovými dveřmi ke schodišti do podkroví, kde se nachází druhá bytová jednotka 2+kk (60 m2) určená k rekonstrukci, vytápěna je kamny na tuhá paliva a krbovými kamny. V podkroví je dále půdní prostor vhodný na vybudování další bytové jednotky (cca 70m2), kde již byly započaty práce na zateplení krovu, rozvodech elektřiny a vybudování terasy.

Naproti hlavní budově přes dvorek je druhý objekt se samostatným číslem popisným a zastavěnou plochou 74 m2, který sloužil k podnikání a dnes je využíván jako sklad materiálu.

V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost, přímo na náměstí je městský úřad, škola, lékárna, restaurace a obchody. Přímo u domu je zastávka autobusu MHD.

V případě zájmu o prohlídku volejte makléře. Budeme se na Vás těšit na prohlídkách

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit