Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

35 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Otte, MBA

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 24394
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 109 m²

Popis nemovitosti

Předmětem pronájmu je kompletně zařízený byt s dispozicí 4+kk o výměře cca 109 m2 s prostornou terasou o výměře cca 26 m2 a druhou terasou o výměře 4,6 m2 bytového domu kolaudovaného v roce 2020. Byt se nachází v projektu Mlýnská strouha, v historickém centru Plzně v Pallově ulici.

Ke kvalitě bydlení v tomto nabízeném bytě přispívá zajímavá architektura, náročný design a funkční řešení. Kromě vnějšího výrazu dům nabízí velkorysé řešení dispozic bytů a společných prostorů. Nabízený byt je v nejvyšším patře a je na pouze jediný na podlaží, což garantuje soukromí. V domě je výtah a bezpečnost rezidentů zajišťuje kamerový systém.

Vše, co potřebujete ke kvalitnímu bydlení. Nabízený byt je kompletně zařízený nábytkem a má mnoho úložných prostor. V kuchyňské části je jídelní stůl se židlemi, kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči jako je elektrická indukční varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř mikrovlnná trouba atd. V obývací části je sedací souprava, konferenční a televizní stolek, a především vstup na prostornou terasu o velikosti cca 26 m2 s výhledem na historické centrum města a na katedrálu sv. Bartoloměje. Zde je možné trávit volný čas, relaxovat a odpočívat. Na hlavní trasu lze také vstoupit z ložnice. V bytě je mnoho úložných prostor a vestavěných skříní. Z dětského pokoje je vstup na druhou terasu o velikosti cca 4,6 m2. V druhém dětském pokoji, který lze používat i jako pracovna, je šatní skříň. V koupelně se sprchovým koutem i vanou je umístěná toaleta a bidet. Druhá toaleta je samostatně. V technické místnosti je umístěná pračka a sušička.

Samozřejmostí je připojení na vysokorychlostní internet a velké množství televizních kanálů, které jsou zahrnuty v paušální ceně. Velkoplošná okna na terasu a s výhledem na centrum města lze zastínit elektrickými předokenními žaluziemi.

V ceně nájmu je také zastřešené venkovní parkovací stání umístěné na vlastním pozemku za vjezdovou závorou. Dále je možné užívat sklepní kóji, umístěnou v prvním nadzemním podlaží. Sklepní kóje je vhodná k umístění sportovních nebo sezónních věcí.

Bytový dům se nachází v historickém centru města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V těsné blízkosti je bezpočet kulturních a restauračních zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu v historickém centru města, která nabízím nájemcům bytu krásné bydlení.

Kompletní zálohová platba za režie a služby spojené s užíváním bytu tj. elektrická energie, topení, vodné, stočné, domovní odpad, elektrika společných prostor, TV, internet atd. se hradí ve výši 5.800,- Kč za měsíc. Byt H61.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Otte, MBA
Petr Otte, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Otte, MBA
Petr Otte, MBA
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit