Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 300 000 Kč

E

Nehospodárná

  • Konečná cena vč. právního servisu a RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Václav Dohnal

49 584 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10041
Plocha užitná 192 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení 3. ledna 2024
Plocha zastavěná 85 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dům v obci Olomouc, na ulici Čechova, v Neředíně. Tento řadový dům se nachází v klidné lokalitě a díky tomu, že je rozdělen na tři samostatné bytové jednoty, které jsou každá zvlášť zapsána v katastru nemovitostí, jsou jeho možnosti významně rozšířené. Můžete jej využít jako jeden velký rodinný dům, skloubit bydlení více generací, využít část pro podnikání nebo část obývat a část pronajmout. Když zanecháte aktuální rozdělení, tak dostanete v každém podlaží samostatný byt.

V druhém patře je modernizovaný příjemný podkrovní byt 3 + kk o ploše 58 m², který je připraven ihned k používání. Jeho výhodou je výhled do zahrady, stav a klid. Pod tímto bytem se nachází bytová jednotka se třemi pokoji o ploše 57 m² k rekonstrukci. Jestli o ni rozšíříte spodní nebo horní byt, zachováte jej jako samostatný byt, nebo změníte její dispozici je zcela na Vás. V přízemí pak byt 2 + 1 o ploše 51 m², který je taktéž k okamžitému použití. Celková užitná plocha včetně sklepa pak dosahuje cca 192m².
Skvělá je orientace oken na východ a západ, což zaručuje dostatek slunečního svitu během celého dne.
Další výhodou domu je nově instalované kvalitní tepelné čerpadlo s vysokou účinností a tichým provozem. Aktuálně vytápí byt v podkroví, ale je dimenzováno pro vytápění celého domu. Při instalaci se na to myslelo a je udělána příprava pro napojení jednotlivých bytů. Zbylé byty mají samostatné plynové kotle ústředního topení.
Také letos proběhla modernizace rozvodů el. energie ve společných prostorách domu a byli instalovány poměrová měřidla na jednotlivé byty a tepelné čerpadlo. Takže v případě pronájmu jste schopni měřit spotřeby na každém podlaží.
V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnická zařízení, supermarket a skvělá je dostupnost MHD, kdy na zastávku tramvaje jsou to max 2 minuty chůze.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný dům v klidné lokalitě, a přesto s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Václav Dohnal
Václav Dohnal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Václav Dohnal
Václav Dohnal
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti