Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right

9 653 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 166 m²
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N2009
Plocha celková 448 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 356 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nákupu rodinného domu, který je vyklizený a připravený ke kompletní rekonstrukci dle Vašich představ. Na rekonstrukci domu je vydáno stavební povolení.
Nemovitost se nachází v srdci malebného Slavkovského lesa, což činí tuto lokalitu ideální pro klidné bydlení s možností podnikání, například v provozování penzionu.
Klíčové informace o nemovitosti: - Typ nemovitosti: Dům s projektem na 5 jednotek. Dispozice bytů: 60 m², 40,9 m², 47,9 m² , 40 m², mezonet 169 m² - Celková užitná plocha: 356 m²
Stav objektu: Dům je vyklizený a připravený k rekonstrukci, s novou střešní krytinou z falcovaného plechu.
Dům je strategicky napojen na všechny inženýrské sítě - vodovodní řad, kanalizaci, elektřinu a plynovou přípojku, což zjednodušuje plánovanou rekonstrukci. Součástí prodeje jsou hotová stavební povolení a projektová dokumentace, což umožňuje ihned začít s realizací přestavby.
Zahrada nabízí prostor , který zvýší komfort bydlení či podnikání. Dům je v centrální části obce, možnost parkování na náměstí.
Nemovitost se nachází v oblasti s bohatou historií a přírodními krásami, což představuje nejen ideální místo pro život, ale také skvělou investiční příležitost, vzhledem k rostoucí popularitě regionu u turistů.
Tato nemovitost představuje výjimečnou možnost pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci svých bydlení i podnikatelských plánů v jedné z nejkrásnějších oblastí České republiky. Nečekejte a využijte této příležitosti k vytvoření něčeho unikátního, co Vám i Vašim budoucím návštěvníkům nebo klientům poskytne nezapomenutelné zážitky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right