Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Surovec

9 215 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 150 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 619
Plocha celková 451 m²
Plocha zastavěná 76 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 150 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Rodinný dům na prodej v Růžďce jako by čekal na to, kdo si jej připraví pro perfektně strávené léto v novém domově! Hned na první dobrou k tomu vybízí bazén s krytem a filtrací, ale i dřevěný altán s posezením.

Na prodej RD v obci Růžďka lze nahlížet také jako na prodej chalupy pro celoroční bydlení. Značně nadstandardní chalupy, nutno dodat. V mnohém záleží na budoucím majiteli, pro jaké účely a do jaké míry si členitou nemovitost přizpůsobí svým vlastním představám. Můžete tady okamžitě začít bydlet s celou rodinou, anebo RD koupit jako investiční nemovitost a naplno využít trojice samostatných vchodů. Rázem tak můžete v srdci valašské přírody pronajímat hned 3 samostatné apartmány, představující snadný, dobře vydělávající byznys se skvělou návratností.

Stavební pozemek o celkové výměře 451 m2 je v současné době dispozičně řešen následovně:

V přízemí, při vstupu ze dvorku je umístěn byt 2+1 v původním stavu s koupelnou a schodištěm, které vede do horního patra. V tomto patře je umístěn další byt 2+1, oplývající podkrovní útulností, originálním nábytkem a disponující samostatným vstupem z obecní cesty. Třetí segment této nemovitosti na prodej představuje menší mezonetový byt s původním vybavením, dispozičně řešený jako malá 3+1. Z hlediska interiéru zde dominují dřevěné obklady, přičemž tato bytová jednotka je umístěna z boční strany nemovitosti. Menší mezonet - „třiplusjednička“ zaujme vstupem na rozlehlý balkon, ze kterého se vám otevře výhled přímo do korun stromů a na protější lesy. Na dvoře domu je spousta místa pro parkování, ale například i „venkovní sprcha“. A patříte-li mezi nadšené kutily nebo pokud sníte o své vlastní kůlně, tak mám pro vás dobrou zprávu. Na tomto dvorku je jich k dispozici hned několik. Což ještě není všechno. V případě zájmu je zde možnost přikoupit také vedlejší podsklepenou chatu, která je hned přes cestu.

Vybudujte si v Růžďce své malé, soukromé impérium! Malebná, poklidná obec s 900 obyvateli je vzdálená pouze 11 km od Vsetína jedním směrem a druhým směrem 12 km od Valašského Meziříčí. Větší města poskytují kulturní vyžití či pracovní příležitosti, ale pokud jde o občanskou vybavenost, vše potřebné najdeme i v samotné vesnici, ať už je to MŠ, ZŠ, obchod nebo ordinace lékaře. Koupi tohoto domu pro bydlení vřele doporučuji zejména milovníkům přírody. Okolí totiž patří valašským kopcům ve znamení zeleně. A k přehradě Bystřička, kam se v létě za přírodním koupáním a zábavou na čerstvém vzduchu sjíždějí lidé z blízkého i dalekého okolí, se můžete vydat jak autem, tak pěšky, protože z domu to budete mít pouhých 6 km.

Chcete to celé vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu. Na viděnou v Růžďce!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
zobrazit telefon