Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 400 827 Kč

  • Cena včetně právního servisu a provize RK. V případě většího počtu zájemců, si vyhrazujeme právo usp
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martina Horáková

10 535 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 1 133 m²
ID nemovitosti 381319
Plocha užitná 1 133 m²
Datum vložení 2. února 2024

Popis nemovitosti

Rovinatý pozemek určený pro výstavbu rodinného domu, ležícího ve Středočeském kraji, v okrese Nymburk, v obci Podlužany - Rožďalovice.

Jedná se o prodej dvou přímo sousedících pozemků o celkové ploše 1.133 m², které jsou dle územního plánu určeny k výstavbě rodinného bydlení. Veškeré přípojky jsou na hranici (elektřina, kanalizace, vodovod, plyn).

Další velkou výhodou ( kterou ocení každý stavebník ) je, že ve městě Rožďalovice, které jsou vzdáleny necelé 2 km, je betonárna, pila, stavebniny, truhlárna a další, což zajistí výrazné ušetření času a nákladů na dopravu při výstavbě domu.

Pozemky jsou situovány v klidné lokalitě obce Podlužany, která spadá pod město Rožďalovice Město nabízí bohatou občanskou vybavenost a to supermarket, poštu, čerpací stanici, bankomat, školu, školku, zdravotnické zařízení (praktik, pediatr a zubař), cukrárna a další.

Autem je v dojezdovém času cca 20 min vzdáleno okresní město Nymburk, Poděbrady a nájezd na D11 ( Praha Černý most cca 40 min) a kolem 30 minut do Mladé Boleslavi nebo Jičína. Přímo v obci Podlužany jezdí autobusový spoj do Rožďalovic a do Poděbrad. Vlakové zastávky se nacházejí v Rožďalovicích a Viničné Lhotě, obě na trati regionálního významu Nymburk – Jičín, které jezdí v hodinovém intervalu.

Ideální pro rodinu, která hledá klidné místo pro stavbu domu, které bude blízko přírody. Oblast na rozhraní středního Polabí a Českého ráje, je známa svoji četností rybníků a Ptačí oblastí. Milovníci přírody si zde přijdou na své při procházkách kolem Řožďalovických rybníků, které jsou upraveny jako naučné poznávací stezky.

Inf.: Na pozemku jeho majitel prozatím hospodaří.

Další informace vám ráda poskytnu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martina Horáková
Martina Horáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martina Horáková
Martina Horáková
zobrazit telefon