Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

62 600 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

275 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 5859
Plocha celková 313 m²
Plocha zastavěná 313 m²
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 313 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 313 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení nabízím k prodeji vlastnictví na stavebních pozemcích v obci Brnířov v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Parcely leží v rozsáhlé ploše výroby a skladování pro zemědělskou a lesnickou výrobu.

Pozemky jsou zapsané na listu vlastnictví 565 pod parcelními čísly 95/4, 161/2, 161/3, 173/3 a 173/4. Jejich celková výměra je 1 878 m2 a k prodeji je zde vlastnictví 313 m2.

Obec Brnířov přiléhá svou zástavbou na sousední Kdyně a leží asi 10 km od Domažlic. V západní části obce Brnířov se rozkládá zemědělský areál. Obec ve svém územním plánu počítá s jeho rozšiřováním. Tato nabídka je tak vhodná pro místní zemědělce a zpracovatele nebo jako lukrativní investiční nabídka.

Hlavním záměrem na této ploše je umístění zařízení zemědělské a lesnické výroby a služeb. Přípustné jsou také ale sklady a skladové plochy, zařízení na zpracování a výkup zemědělské produkce, sběrné dvory, administrativa a správa a nezbytná související dopravní a technická infrastruktura. Za splnění hygienických podmínek připouští obec výstavbu ostatních ubytovací zařízení a ubytoven.

Chcete-li získat více informací, obraťte se na našeho zkušeného makléře. Kontaktní údaje naleznete níže v inzerci. Rádi s vámi nabídku projdeme a zodpovíme dotazy. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right