Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 120 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

13 690 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 88 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 354 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388980
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Máte-li zájem o prostorný a světlý byt ve vyhledávané lokalitě s bohatou infrastrukturou a občanskou vybaveností, ať už jako rodina toužící po vlastním bydlení, nebo investor hledající byt k dalšímu pronajímání, tato nabídka by Vás jistě neměla minout. K prodeji nabízíme byt o dispozici 3+1 s balkónem, o podlahové výměře 88 m2 v prvním nadzemním podlaží historické vily v ulici Vokolkova v srdci Děčína (Nové Město).

Byt s celkovou podlahovou plochou 88 m² nabízí prostorné a světlé místnosti s vysokými stropy, které dotvářejí historický charakter interiéru. Byt se skládá ze tří pokojů, přičemž v jednom jsou podlahy parketové, a pokoj disponuje vestavěným patrem pro postel, je průchozí do oddělené kuchyně kuchyňskou linkou (podlaha dlažba), a do dalších dvou průchozích pokojů. Dále k dispozici koupelna s toaletou a sprchovým koutem (je zde též umístěný plynový kotel zn. Buderus). Součástí bytu je balkón 4.5 m2, a prostorný sklep o výměře 21 m2, který je určen k výlučnému užívání vlastníkovi bytové jednotky . Parkování možné před domem, a přímo na pozemku na kterém je spoluvlastnický podíl.

Tato nemovitost ve které se byt nachází, je architektonickým skvostem s bohatě zdobenou fasádou a zachovalými historickými prvky. Zastavěná plocha domu a nádvoří činí 354 m2. Okna jsou plastová s dvojsklem, rozvody topení v mědi, byt je připojen na elektřinu, vodu (dálkový vodovod), kanalizaci, a plyn. Měsíční zálohy na na služby číní: 2.600 Kč plyn, 3.000 Kč elektřina, 500 Kč voda, 3.300 Kč fond oprav (včetně pojištění nemovitosti, poplatek za vedení účetnictví, poplatek správci, společná elektřina).

Děčín je město s bohatou historií a krásnou přírodou. Byt se nachází pouze 2 minuty jízdy od centra města, kde naleznete široký výběr restaurací a obchodů. V bezprostřední blízkosti bytu je základní škola, mateřská škola, sportovní a dětská hřiště, spousta zeleně, nemocnice a lékárna. Pro milovníky přírody a turistiky nabízí Děčín a jeho okolí řadu možností pro výlety do kopců a vrcholů, jako jsou Křížová hora a Varhošť, které nabízejí nádherné výhledy na okolní krajinu.

Byt je ideální pro rodiny, které hledají prostorné a klidné bydlení v srdci města. Byt je ve stavu ke kompletní rekonstrukci, dle vlastních představ.


Zaujala vás tato nabídka? Neváhejte se na mě obrátit pro více informací nebo domluvení prohlídky. Jsem zde pro vás, abych odpověděl na vaše otázky a pomohl vám najít váš nový domov. Těším se na vaše dotazy a případnou spolupráci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit