Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 690 000 Kč

B

Velmi úsporná

29 355 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 218642
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení 2. září 2023
Plocha užitná 67 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu o dispozici 2+kk, s terasou a garážovým parkovacím stáním. Byt se nachází v Praze, v městské části Kyje, v ulici Federova a jeho celková podlahová plocha činí 42,5m2 + terasa 25m2.

Základní dispozice bytu: prostorná vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, ložnice a útulný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka disponuje vestavnými spotřebiči. Z obývacího se dostanete na prostornou slunnou terasu.

Součástí prodeje je parkovací stání v garáži domu a také sklep, který je hned u parkovacího stání, což Vám zajistí pohodlné vykládání věcí z auta.

Byt se nachází v 1. podlaží novostavby bytového domu z roku 2019. Jedná se o útulné moderní bydlení v příjemné a klidné lokalitě obklopené zelení, s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí a s pohodlnou dopravní dostupností do centra města. Autem se rychle napojíte na Pražský okruh a díky blízkosti autobusové zastávky se snadno dostanete na stanici linky metra B - Rajská zahrada.
Nákupy si užijete například v OC Černý most. Sportovní nadšenci jistě ocení cyklostezky, tenisové kurty a další sportovní areály v blízkém okolí.

Pro více informací a domluvení prohlídky prosím kontaktujte makléřku. Pokud plánujete financování hypotékou, máme pro vás nabídku s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (370)
small left
small right