Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 821 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Vosátka

12 378 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti JVA0334-202401190415
Plocha celková 21 m²
Datum vložení 19. ledna 2024
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Prodej bytové jednotky k rekonstrukci o dispozici 1+kk 20,8m2, se nachází v 1. podzemním podlaží renovovaného bytového domu. Podlahová plocha bytu nabízí 20,8 m², orientovaných na severní stranu. K bytu náleží samozřejmě i sklepní kóje o výměře 1,7 m². Celková plocha bytu nabízí 22,5 m².


Družstevní ochoz v pražských Nuslích nabízí klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody, a přesto s vynikající dostupností a bohatou infrastrukturou. Tato lokalita poskytuje dokonalou kombinaci klidného prostředí a různorodých možností pro každodenní život.

Dopravní dostupnost je jednou z klíčových výhod této lokality. V blízkosti se nacházejí zastávky metra, autobusů, tramvají a vlaků, což usnadňuje pohyb po městě. Rychlý přístup na Městský okruh a dálnice dává možnost snadného cestování autem.

V okolí Družstevního ochozu najdete širokou škálu občanské vybavenosti. Divadlo Na Jezerce, park Jezerka, obchody, nákupní centra, restaurace, kavárny, a mnoho dalších zajímavých míst zajišťuje rozmanité možnosti pro volnočasové aktivity a nakupování. Sportovní nadšenci ocení blízkost skateparku, cyklostezky, tenisových kurtů a dětských hřišť. Kromě toho jsou v dosahu i vzdělávací instituce, což činí tuto lokalitu vhodnou pro rodiny s dětmi.

Družstevní ochoz se tak stává nejen místem bydlení, ale i komunitním prostorem, kde se snoubí klid a pohoda s možností aktivního a společenského života. ID nemovitosti JVA0334-202401190415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Vosátka
Jan Vosátka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Vosátka
Jan Vosátka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti