Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • odstupné za vybavení, zařízení a funkční koncept s přenecháním nájemní smlouvy
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Klein

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 2 142 m²
ID nemovitosti 380711
Plocha celková 2 142 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 16. ledna 2024
Plocha užitná 600 m²

Popis nemovitosti

Přenechání prosperujícího restauračního zařízení je v dnešní době trefa do černého. Když už někdo končí, tak proto, že přecenil své síly a schopnosti. Finančně je na dně a rychle opouští potápějící se loď. Tady je však situace úplně jiná. Zaběhnuté a prosperující restaurační zařízení se 74 místy k sezení, salónkem pro 25 lidí, s terasou pro 30-40 lidí a dalšími prostory k využití skrývá ještě další potenciál růstu, který je i dnes plně využíván. Provoz byl zahájen v roce 2018 a v dnešní době majiteli přináší nadprůměrný obrat a tím pádem i zisk. Podrobnější informace poskytneme při osobním jednání.
Taková je SRDCOVKA KASS v Chodově u Karlových Varů. Vlajková loď značky Plzeňský prazdroj s výborně ošetřeným tankovým pivem je 3 roky po sobě držitelem prestižního ocenění "hvězdy sládků". Koncept restaurace byl vytvořen s cílem dopřát lidem to nejkvalitnější pivo, poctivé jídlo a srdečnou atmosféru. A protože ho současná majitelka a provozní v jedné osobě dělá opravdu srdcem, našla si v Chodově své srdcaře. Ti si dopřejí nejen kvalitní pivo, ale i jídlo z kuchyně. Dnes je menu rozváženo i díky spolupráci s "Jídlo pod nos" přímo pod nos.
V rámci spolupráce s městem je zajišťováno občerstvení na akcích města, jako jsou plesy a jiné akce. V rámci komunity srdcařů je úterý věnováno vědomostnímu kvízu. Dobrá zábava, kterou si štamgasti oblíbili udržuje a stále rozšiřuje svoji pevnou základnu stálých hostů.
Smlouva s pivovarem končí za 1,5 roku. Smlouva s městem, které patří nemovitost je desetiletá.
Pokud chcete provozovat hostinské zařízení a nechcete riskovat, jestli se Váš podnikatelský záměr povede, není nic jednoduššího než převzít SRDCOVKU KASS v Chodově u Karlových Varů.
V rámci převzetí si za odstupné pořídíte plně vybavenou kuchyň, zařízení a koncept restaurace. O ceně současného nájemného i požadované ceně odstupného Vás rád budu informovat písemně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon